El teu blog de Linux en català

Nova revisió de KDE 3.5.7

El Projecte KDE va anunciar la disponibilitat de la setena revisió de KDE 3.5. És una versió de manteniment on principalment s’han fet un bon grapat de correccions respecte a l’anterior versió.

Però no només s’han fet correccions, sinó que alguns paquets com per exemple KDE-PIM, han sigut millorats i s’hi els ha afegit noves característiques. KAddressBook, KOrganizer i KAlarm han rebut una atenció especial a l’hora de corregir els diferents errors que s’havien trobat. Per altra part, al paquet KMail li han afegit unes quantes característiques noves com una nova interfície gràfica així com suport per a direccionament IMAP i control del mateix permetent copiar i moure totes les carpetes.

El nombre de llengues suportades per KDE arriba fins a 65 en aquesta revisió. Per altra part, la part d’educació i jocs (i també Kopete) han estat dels programes amb més correccions. Kopete s’ha millorat per tal de tindre un millor funcionament sota Widows. Altres aplicacions també han tingut algunes millores:

  • KPDF ara pot obrir arxius pdf més complexes
  • Umbrello pot generar i exportar codi C# i s’ha afegit suport per a Java 5
  • KDevelop conté noves característiques d’auto-completat així com suport per a Qt4, Ruby i desenvolupament per a KDE4

Ja hi ha paquets per a Arch Linux, Debian, KUbuntu, Mandriva, Pardus i openSUSE. Tots els canvis d’aquesta nova versió podeu veure-los al llistat de canvis de la versió. Ací baix us deixem les descàrregues i l’enllaç a l’anunci oficial.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.