El teu blog de Linux en català

Famelix 2.0 beta

Tot i que les distribucions que sempe han volgut “copiar” l’aspecte de windows han sigut prou criticades, certament s’ha d’acceptar que són curioses les semblances que s’aconsegueixen fins el punt en què a primera ullada no es nota la diferència.

En aquesta línia s’ha mogut i es mou Famelix, una distribució brasilera creada amb la finalitat de facilitar la migració dels usuaris de windows a GNU/Linux i que està basada en Debian (Sarge) i eines de Knoppix i Kurumin.

Recentment s’ha publicat la primera beta de la que serà la versió 2.0. Fins ara, Famelix s’assemblava al Windows XP. Ara li han rentat la cara per tal de que s’assemble al Windows Vista. Les versions de Famelix només donen suport per al portuguès i el castellà.

Actualment només hi ha disponible un LiveCD (instal·lable), però de les característiques (kernel, escriptori, etc.) no comenten res. Les funcionalitats bàsiques estan complertes, però poc més es comenta. Deixem la descàrrega per a qui vulga provar-la i una captura curiosa.

  • alejandro on 28 de novembre de 2007 at 22:52

  Reply

  no es carrega imposible la conexio es el resultat i m’agradaria descarregar el sistema operatiu

  • nico on 28 de novembre de 2007 at 22:53

  Reply

  no es carrega es una merda

  • nico on 28 de novembre de 2007 at 22:54

  Reply

  perdo pero el vui descarregar

  • Pau on 29 de novembre de 2007 at 10:08

  Reply

  Bones!

  L’enllaç ja està arreglat. Sembla que el servidor que havíem posat ja no estava actiu… Disculpeu!!

  • ale on 29 de novembre de 2007 at 19:10

  Reply

  moltes gracies

  • NICO on 30 de novembre de 2007 at 20:28

  Reply

  NO FUNCIONA LA CONEXIO UN ALTRE COP

  • Pau on 1 de desembre de 2007 at 10:21

  Reply

  L’acabe de provar i a mi sí em funciona…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.