El teu blog de Linux en català

Cronograma de Gecko 1.9/Firefox3

Fa uns dies es va presentar al wiki de Mozilla el calendari pel llançament del motor Gecko 1.9 que tindrà el Firefox3 (realment una cosa i l’altra van juntes). Amb l’alliberament de la tercera alfa, s’inicia un procés que entre juliol i setembre entrarà en fase beta. L’eixida de la versió final encara no està fixada, però és molt probable que estiga a punt abans de cap d’any. Entre les característiques que s’inclouen en la darrera alfa, destaquen:

Les millores que finalment es preveuen a la versió final podeu veure-les en aquesta pàgina (gràcies a Dimas). Podeu pegar una ullada a la traducció del calendari que han fet des del blog del firefox en català. Sembla que un dels principals punts a desenvolupar en aquesta versió és la compatibilitat amb els estàndards i una bona senyal és que ja se sap que passarà el test Acid2.

3 comments

  • Dimas on 10 d'abril de 2007 at 16:02

  Reply

  Bones,

  Crec que t’has confós. Les millores que comentes són les de l’Alpha 3, o les que la versió de desenvolupament JA incorpora. Les novetats del Firefox 3 són moltes més, les tens resumides aquí: http://mozillalinks.org/wp/2007/01/planned-features-for-firefox-3/

  • Pau on 10 d'abril de 2007 at 17:04

  Reply

  Doncs tens tota la raó. Gràcies i ara li pegue una retocada a la notícia.

  • Dimas on 10 d'abril de 2007 at 21:44

  Reply

  Un plaer per un bon lector de SomGnu 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.