El teu blog de Linux en català

Xfce 4.4.1

Ahir mateix, després de tres mesos des de l’eixida de Xfce 4.4, es va presentar la primera revisió de manteniment, la Xfce 4.4.1. Bàsicament els canvis es centren en correcció de bugs i en actualitzacions de les traduccions de l’entorn.

Entre les traduccions que s’han revisat es troba també el català. A la pàgina on podeu trobar el canvis de la versió, comprovareu que el 98% dels canvis fan referència a correcció de bugs concrets i que no hi han novetats a destacar (si en trobeu cap… comenteu-lo).

Xfce és un escriptori lleuger i senzill que amb la versió 4.4 va aconseguir posar-se a la altura gràfica del GNOME. Inclou el navegador d’arxius Thunar, un renovat panell de control i moltíssimes eines de configuració que ara el fan prou senzill de controlar.

Aquesta nova versió podeu descarregar-la des de la pàgina oficial, poc a poc les noves distros aniran incloent-la en els seus repositoris. Com ja hem dit, no hi han molts canvis a nivell de programari, sinó a nivell de correcció de bugs i ampliació de les traduccions.

1 comment

    • Pau on 11 d'abril de 2007 at 14:01

    Reply

    No crec que trigue molt a passar-me del GNOME a XFCE. Per mi, com més senzill, millor.

    Em sembla “exquisit”, jeje.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.