El teu blog de Linux en català

Debian GNU/Linux 3.1r6

L’equip desenvolupador de Debian ha alliberat una actualització de l’actual versió estable Sarge. Aquesta revisió inclou un bon nombre d’actualitzacions de seguretat i algunes correccions sobre problemes importants al sistema.

Per anar preparant el camí cap a la versió 4.0, Debian Etch, un bon nombre de paquets ja s’estan movent cap a oldstable. Des de l’anunci oficial d’aquest llançament avisen de que aquells usuaris que actualment fan servir la versió Sarge, han de canviar el sources.list de l’apt per tal de que on abans posava “sarga”, ara cal posar “stable”.

La llista completa dels paquets d’aquesta revisió podeu veure-la ací. També podeu informar-vos sobre altres canvis i detalls a aquesta pàgina. En Vicent Cubells va fer una anàlisi comparant entre la nova versió de Debian Etch que eixirà d’ací no poc i l’Ubuntu Edgy Eft.

En aquest blog es fa una ullada al calendari d’alliberament de Debian Etch. Segons el que diuen, a partir del 2 d’abril hauria d’haver estat encetada per eixir al món, però sembla que la cosa s’ha endarrerit.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.