El teu blog de Linux en català

VDrift

VDrift és un joc de simulació de cotxes 3D amb llicència GPL que conté un gran nombre de cotxes i circuits i que està desenvolupat amb el motor Vamos physics.

Després de sis mesos de desenvolupament, s’ha presentat una nova versió que duu unes quantes novetats que cal comentar i que apropen el joc una miqueta més al nivell dels jocs comercials. El joc permet el mode en cursa amb només un jugador, oponents que es poden triar i amb resums finals de les curses.

Ha hagut canvis que permeten tota una sèrie de noves característiques quant a les opcions de pantalla, que ara permeten filtres anisotròpic i antialiasing, reflexos dinàmics i il·luminació mitjançant cube-mapping.

També s’han afegit 5 circuits i 6 cotxes nous (en total 19 circuits incloent Barcelona i 28 cotxes), s’ha millorat el menú del joc per tal de que siga més senzill i quant al sistema de control cal destacar que s’ha afegit suport (encara experimental) en force feedback per a GNU/Linux, així com sistema ABS i TCS i millores en els controls analògics.

El joc està disponible per a totes les plataformes. Per a GNU/Linux es troba en format autopackage (són fàcils d’instal·lar) i ocupa uns 187 mb. Ací podeu veure algunes captures de pantalla.

1 comment

    • PellRoja on 26 de març de 2007 at 10:38

    Reply

    Que guapo, està molt currat, llastima que encara no hagi pogut jugar, sempre he provat de instal·Lar-lo per UbuntuGames, pero no em funciona. Provare directament amb l autopackage

Deixa un comentari

Your email address will not be published.