El teu blog de Linux en català

Demo beta de Penumbra: Overture

Penumbra: Overture és un joc de terror en primera persona que s'està desenvolupant des de Frictional Games i que s'ha decidit que es publique per episodis. Cal dir que el joc no és GPL tot i que sembla que per ara és gratuït. En principi els desenvolupadors han pensat en crear tres episodis després de l'èxit que va tindre una primera demo alliberada ara ja fa uns mesos de forma gratuïta i que s'anomenava Penumbra. Està pensat que el primer episodi d'aquesta sèrie es publique al llarg del quart quadrimestre d'aquest any i es fixarà un preu d'uns 20€. Es pot trobar més informació sobre el joc a la seua web oficial Penumbra: Overture i a la seua pàgina corresponent a la web de Lexicon. Una de les qüestions que proposen aquest tipus de jocs que funcionen sota GNU/Linux però que no són lliures és: hem de comprar-los?. Potser sí és bo comprar-los per tal d'animar a una indústria que ens ignora i que és causa de que molta gent no migre a GNU/Linux. Realment, el desenvolupament de jocs "currats" és una tasca que molt poca gent estaria disposada a dedicar-li temps si no fora per diners -i qui té els diners en aquest cas decideix el tipus de llicència-.

1 comment

    • animarval on 25 de març de 2007 at 16:10

    Reply

    Són 20 euros. Caldrà saber quantes hores de joc i demés ofereix.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.