El teu blog de Linux en català

K3b 1.0

Ara fa una setmana que es va anunciar l’alliberació de la versió final de K3b, la 1.0. I és que des del naixement del projecte al 1998, per fi s’ha presentat una versió final amb la finalitat de donar un producte de qualitat que està completament traduït a una gran quantitat de llengües (incloent el català).

A SomGNU hem creat un article al wiki, traducció de l’anunci original on fem un repàs de les característiques de K3b com a suite de gravació.

Entre les característiques de K3b cal destacar que permet gravar tot tipus de cd’s i dvd’s (projectes d’àudio, dades, barrejats, gravar imatges iso, bin/cue…) i a més permet ripejar i crear cd’s i dvd’s de vídeo (xworm explica alguna coseta de com fer-ho al fòrum).

La integració amb la resta de programes de KDE ha estat prou millorada incloent la creació de cd’s des de l’AmaroK, el treball des del Konqueror, així com gravar les nostres recopilacions de fotos des de Digikam. Aquesta versió final presenta una funcionalitat molt bona, mostra moltíssima informació i la integració i treball amb el sistema operatiu és immillorable.

xworm ha creat paquets .deb que funcionen perfectament a l’Ubuntu. Encara s’ha de vore si es pengen oficialment o ja han estat penjats per altres.

1 comment

    • animarval on 23 de març de 2007 at 10:02

    Reply

    Cada cop K3B és millor i eficient. Un dels grans exemples juntament amb Amarok que GNU/Linux és una alternativa real.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.