El teu blog de Linux en català

Firefox 2.0.0.3 i 1.5.0.11

Avui mateix s’han alliberat dues noves revisions del Firefox, tant per a la branca 2.0 com per a la branca 1.5. Es tracta d’unes actualitzacions de seguretat i estabilitat que corregeixen alguns bugs i funcionaments incorrectes quant a la gestió de contrasenyes. També s’ha millorat la compatibilitat amb alguns estàndards web.

Sembla que els bugs trobats són importants, així que recomanen actualitzar el més aviat possible a aquestes darreres versions.

Hi ha un anunci important amb tot això, i és que informen de que la branca 1.5 del Firefox estarà activa -corregint errors i demés- fins al 24 d’abril d’aquest any. A partir d’eixe moment ja no hi haurà actualitzacions d’aquesta branca (una llàstima perquè hi ha hagut una bona quantitat de gent que amb la versió 2.0 no ha tingut bona experiència amb el rendiment).

Per actualitzar a aquesta nova versió, podeu anar a “ajuda” i comprovar si hi ha actualitzacions (a l’Ubuntu això no cal, ja que en poc temps eixirà una actualització mitjançant el synaptic).

1 comment

    • animarval on 21 de març de 2007 at 10:26

    Reply

    Vaja, que el 24 d’abril haurem de buscar de nou. No tinc ganes de pensar-hi… Espero que abans de la data algú doni alguna alternativa que demani poc rendiment.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.