El teu blog de Linux en català

Ja hi ha data pel llançament de KDE4

Es pot llegir en llocs com The Inquirer, KDEHispano i al mateix anunci a la llista de correu de KDE, que ja hi ha data d’eixida de la que serà la versió final de KDE4.

Aquesta data serà el 23 d’octubre d’aquest any i serà la culminació d’un procés que va començar gairebé fa quasi un any i que és una gran aposta de tot l’equip de KDE. Tot i que ja existeixen unes versions pre-alfes en desenvolupament de les quals ja hem parlat alguna vegada, la primera versió veritablement testejable eixirà el proper 1 d’abril. A partir d’aquest moment començarà un compte enrere que arribarà a la seua culminació a finals de l’octubre vinent.

L’equip ja informa que aquesta primera versió final no portarà totes les característiques de les quals s’ha anat parlant, sinó que al llarg de la seua vida, s’aniran implementant a les versions 4.1, 4.2, etc.

Al full de ruta ja es pot observar que la versió alfa estarà disponible a partir de maig i l’inici del cicle beta començarà a finals de juny. Les primeres versions candidates no eixiran fins al setembre.

  1 comment

   • Ruig on 18 de març de 2007 at 13:53

   Reply

   Més tard del que em pensava… Però almenys ja hi ha data!

   Trobo normal que no tinguin temps per incorporar totes les novetats… però esperem que això no vulgui dir que tindrem una “revolució” de l’escriptori que s’hagi quedat a mig camí.

  Deixa un comentari

  Your email address will not be published.