El teu blog de Linux en català

Wine 0.9.33

Ja està disponible la versió 0.9.33 de Wine. Per si algú no ho sap, Wine és un programa que permet al Linux utilitzar programes o jocs fets per Windows, ve a ser com un emulador, no és necessari tenir el Windows instal·lat, no obstant el Wine pot utilitzar DLLs de Windows si aquests estan disponibles.

A la nova versió de Wine hi han hagut els següents canvis:

  • S’han afegit millores en el rendiment de Direct3D.
  • També s’han fet tests i corregit bugs de comctl32.
  • Implementacions de compatibilitat amb cmd.exe.
  • Correccions per a OLE.
  • Suport pel control de processos en Solaris.
  • I una pila d’errors corregits.

Els paquets binaris encara no estan apunt, probablement d’aquí a uns dies ja estaran disponibles, de moment és pot descarregar el codi font. Podeu trobar més informació sobre Wine a la pàgina oficial, també podeu fer un cop d’ull a la pàgina de descarregues per si hi han binaris per la vostra distribució. Podeu trobar també la documentació per al Wine aquí.

Wine

Deixa un comentari

Your email address will not be published.