El teu blog de Linux en català

Ja ha arribat Beryl 0.2.0

Ara sí, després d’un temps que per a alguns s’ha fet llarg, per fi ha eixit la versió final de beryl 0.2.0. I les millores es noten de seguida: el moviment de les finestres és suau i no hi ha quasi pixelació, al cub 3D li passa gairebé el mateix: la qualitat guanyada amb aquesta versió final és més de l’esperada.

El desenvolupament d’aquesta versió ha estat contínuament testejat pels usuaris i, tot i que la versió 0.1.9999 no acabava d’anar bé per a molts d’ells, la versió final 0.2.0 ho ha arreglat.

La versió ve carregada de noves característiques entre les quals caldria destacar nous plugins com la previsualització de finestres en la barra d’eines o la opacitat de finestres; noves decoracions de les finestres (heliodor i aquamarine); un nou menú molt més intuïtiu de beryl que ara està escrit en python i, una de les novetats més interessants, s’ha traduït a moltes llengües (el català inclòs).

Els usuaris d’Ubuntu que facen servir els repositoris oficials, s’hauran trobat aquest matí amb l’actualització corresponent a aquesta nova versió, també han eixit versions per a les altres distros -tot i que potser algunes hauran d’esperar-. Vos recordem que al wiki podeu trobar guies d’instal·lació de beryl per a Ubuntu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.