El teu blog de Linux en català

GNOME 2.18

Com vam anunciar fa un parell de dies, per fi s’ha presentat la versió final de GNOME 2.18.

Amb el lema “GNOME 2.18, senzillament bonic”, podem trobar l’anunci de la nova versió a la pàgina oficial (en català i tot) on es comenten les novetats d’aquesta nova revisió de l’escriptori.

Aquesta nova versió té un nou disseny visual que el fa més atractiu, s’ha afegit el GNOME Power Manager per controlar i millorar el rendiment de les bateries, Epiphany ha recobrat certa importància i s’ha millorat, hi ha una nova aplicació anomenada GNOME Disk Usage Analyzer que mostra l’ús dels discs, s’ha millorat l’opció d’interconnexió del nostre escriptori des de qualsevol lloc, evince (el lector pdf) ara té una nova opció de mode de presentació…

També podem destacar la possibilitat de signar digitalment els nostres documents o autenticar-los amb GnuPG així com utilitzar el Seahorse per a gestionar la seguretat de l’escriptori i de les claus OpenPGP i SSH.

Distribucions en desenvolupament com Ubuntu Feisty o Fedora Core 7 ja tenen paquets disponibles. Existeix també un live-CD des del qual podeu pegar-li una ullada a aquesta nova versió.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.