El teu blog de Linux en català

Burn 360

Burn 360 és una interfície gràfica per a ffmpeg desenvolupada per un tal “Mike RedTux” (és clar que el nom està en “code”).

ffmepg és el programa que a GNU/Linux permet transformar vídeos d’uns formats a uns altres, des d’avi a mpg, passant per vcd, dvd i fins i tot a mp4 (jo el faig servir per als vídeos a la meua psp).

Burn 360 és un GUI que facilita el treball amb ffmepg fins al punt de no haver saber-ne res del que fa ffmpeg, un programa a l’estil dels que hi ha per a Windows de punxar i esperar a que acabe la decodificació. El programa ripeja vídeo des de VCD’s, DVD’s i fins i tot des de qualsevol dispositiu de captura. Amb això, permet codificar des de eixos formats de vídeo a qualsevol altre format.

Com a novetat, a la versió 0.6, s’ha afegit el suport per a menús de DVD quan es creen nous VCD/DVD des de arxius mpg. Cal tenir en compte que el programa requereix els següents programes i llibreries ffmpeg, cdrdao, vcdimager, perl-gtk2, dvdauthor, vobcopy i perl-gd.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.