El teu blog de Linux en català

dvd::rip 0.98.3

Avui s’ha presentat la nova versió 0.98.3 estable d’aquest programa, comproveu aquí els canvis per la versió.

dvd::rip és un programa per “ripejar” DVDs escrit en perl amb multitud de funcions. Proporciona una interfície gràfica Gtk+ plena de funcions per controlar pràcticament tots els aspectes del procés de la copia. És pot copiar directe al disc dur, al vol o des d’una imatge de DVD existent, permet sel·leccionar les pistes d’àudio, angles de visió, múltiples títols, és poden “ripejar” tantes pistes d’àudio com és vulgui dins un únic arxiu AVI/OGG/SVCD.

El programa suporte multitud de còdecs divx4, divx5, xvid, xvidcvs, ffmpeg, fame, opendivx i mpeg2enc entre d’altres. És pot treballar amb formats d’àudio MP3, OGG, WAV, AC3 i PCM, permet previsualització utilitzant el reproductor de vídeo que és vulgui i dispose d’un senzill panell de gravació de CDs fàcil d’utilitzar.

dvd::rip funcione amb Linux, FreeBSD, OpenBSD (i probablement d’altres sistemes Unix). No està disponible encara la versió en català, només en castellà, anglès, francès i d’altres… vegeu la pàgina oficial per més detalls.

rip

Deixa un comentari

Your email address will not be published.