El teu blog de Linux en català

Les icones d'Oxygen a KDE4

Amb una nova pàgina estrenada, s’ha presentat el conjunt d’icones que formaran part de KDE4.

El projecte Oxygen no és només un tema d’icones, realment és un conjunt de directives que defineix el disseny gràfic de KDE4. S’ha passat d’unes icones d’aspecte plàstic que s’anava utilitzant durant tot KDE3 a unes icones considerades com a fotorealistes que donen forma a l’escriptori.

Hi ha una bona quantitat d’artistes i desenvolupadors que porten el projecte amb la finalitat d’aconseguir que KDE4 millore molt visualment. Aquestes icones són vectorials amb format svg. Això vol dir que la seua grandària no influirà a una desmillora d’elles. Les icones del Windows Vista són del mateix estil.

Per ara ens és impossible trobar cap lloc per descarregar-los, suposem que no trigaran molt en presentar una versió de prova. Cal dir que l’aspecte de les icones realment no és cap innovació, doncs ja hi havia temes d’icones que s’assemblen molt. El concepte d’icona vectorial i la finalitat de crear tota una idea sobre l’aspecte de KDE4 és realment el que cal tenir en compte.

  2 comments

   • animarval on 9 de març de 2007 at 19:16

   Reply

   Molt semblants a MacOSX.

   • Pau on 9 de març de 2007 at 21:30

   Reply

   Home, la veritat és que ja calia un canvi. Les icones de KDE3 són ronyoses… jeje

  Deixa un comentari

  Your email address will not be published.