El teu blog de Linux en català

Ubuntu Ultimate Gamers Edition

Ubuntu Ultimate Gamers Edition és l’Ubuntu Edgy Eft més tot un seguit de programari adicional encarat als jocs. La versió actual d’aquesta distribució és amb diferència la millor que s’ha alliberat, i no pels jocs que s’hi han afegit recentment (que són molts), sinó per les millores que hi han fet tant en sentit visual i d’aparença, com amb programari de treball, controladors i compatibilitat.

A part de multitud de jocs, eines per als jocs i algun que altre emulador, inclou també tot d’eines bàsiques (i no tan bàsiques) com eines d’internet, PPP, internet sense fils, Bluetooth, programari de gravació de CD/DVD, suport NTFS tant d’escriptura com lectura, programari d’oficina, Wine, eines d’edició de gràfics, eines de programació, entre molts d’altres, vegeu la llista de tot el programari inclòs a la pàgina oficial.

A la pàgina oficial podeu trobar també diferents versions anteriors a aquesta com Ubuntu Christmas Edition o Ubuntu Ultimate 1.2, també hi ha apartats amb informació de programari, jocs, multimèdia i d’altres, encara que algunes categories estan en construcció.

Ubuntu Ultimate Gamers Edition

1 comment

    • alb3rt on 9 de març de 2007 at 13:56

    Reply

    Realment és una qüestió molt interessant aquesta distro.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.