El teu blog de Linux en català

Songbird 0.2.5 Final

Després d’uns quants mesos de treball des que va eixir la versió 0.2.1, l’equip de Sonbird ha presentat la versió 0.2.5 final.

Aquesta nova versió ve carregada de novetats. S’ha afegit suport per a poder treballar amb l’iPod tant a GNU/Linux, Windows com Mac i per altra part s’han afegit plugins que permetran reproduir arxius amb DRM, ja siga del Quicktime o del Windows Media Player. Cal destacar que Songbird té un sistema automàtic d’actualització que avisen que amb el Windows Vista no funcionarà.

Songbird inclou en el mateix programa els motors de Firefox i VLC, a més dels plugins que suporten AudioScrobbler i Last.fm.

La web també conté novetats, i és que ara s’han creat seccions de plugins i de traduccions per tal d’organitzar de la millor forma possible tot el treball i també per a que la gent puga descarregar tant els arxius de llengua com els plugins directament des de la web i instal·lar-los sense complicacions. Tot i així, els arxius de llenguatge es baixaran automàticament, al igual que els plugins. El programa ens pregunta quins volem i directament els baixa.

Hi ha versions tant per a Windows, MacOSX i GNU/Linux, també tant per a arquitectures de 32 com de 64 bits que podeu descarregar des de la seua pàgina. Ací vos deixem la corresponent a GNU/Linux.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.