El teu blog de Linux en català

Runica

Runica és un joc d’estratègia per torns multijugador per internet, està ambientat en un món de fantasia medieval. El jugador s’enfrontarà en reptes individuals contra els seus contrincants i haurà d’utilitzar el seu “Avatar” i les seves runes per derrotar-los. El jugador a mida que vagi avançant anira adquirint experiència, les seves habilitats i les de les seves runes milloraran, a més obtindrà or amb el que comprar noves runes.

Dins el joc també es pot participar en tornejos, unir-se a un clan, ascendir, prendre decisions dins el clan, i fins i tot formar un clan propi. A part d’experiència també s’adquireix reputació que caldrà mantenir.

El joc és en versió beta i està disponible per Linux i per Windows, de moment sembla que només hi ha la versió en castellà, a la pàgina oficial del joc és pot trobar més informació.

Runica

Deixa un comentari

Your email address will not be published.