El teu blog de Linux en català

Ultrastar-NG

Ultrastar-ng és un clon lliure del SingStar per a la PS2. Originalment, existia una versió d’Ultrastar per a Windows que havia estat escrita amb el llenguatge Delphi. El codi era lliure, però la migració a GNU/Linux no era possible amb aquest llenguatge. Així que un grup de persones va reescriure el codi en C i C++ des de cero, van crear Ultrastar-ng.

Aquest joc encara està en una fase prou matinera de desenvolupament, però poc a poc es poden apreciar petits canvis i característiques que estan fent-lo molt interessant: es poden carregar una gran quantitat de cançons, canviar els themes, el funcionament és cada volta més senzill. Es poden trobar cançons com La chica, Hablando, En Plata, Cadillac solitario… (això en castellà, a vore qui s’anima a fer-les en català).

La versió actual és la 0.1.2, que es va presentar el 15 de febrer. Al peu de la notícia teniu una sèrie d’enllaços i recursos sobre el joc (per ara sembla que ha d’ésser en castellà). Només heu de descarregar, endollar els micròfons i… a cantar!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.