El teu blog de Linux en català

Ubuntu Feisty Fawn Herd5

I el ritme continua. Fa dues setmanes va presentar-se la quarta alfa d’Ubuntu Feisty Fawn i avui mateix s’ha presentat la cinquena alfa. Es compleixen les dades i és altament probable que la data de presentació oficial, el 19 d’abril, siga finalment la data real d’eixida de la versió final.

Els principals canvis d’aquesta nova alfa és que s’ha primat en anar augmentant l’estabilitat i anar corregint els diferents bugs que s’han anat trobant. Per altra part, ara VPN es pot fer servir d’una manera molt senzilla amb l’ajuda del gestor de xarxa i els plugins. Els efectes visuals s’han millorat prou per tal de ser totalment accessibles: ara configurar-los ja no tindrà cap misteri ni complicació ja que des del menú d’administració es podrà activar amb un sol click. Com a últim apunt interessant, ja s’inclou completament X11R7.2.

Podeu trobar més detalls en l’anunci del llançament, així com la descàrrega per a les diferents arquitectures i sistemes que us deixem ací baix. Paral·lelament, s’han presentat les corresponents versions de KUbuntu, XUbuntu i EdUbuntu.

1 comment

    • Pau on 4 de març de 2007 at 09:36

    Reply

    I ja van 5. Ni una de les 5 alfes les he pogut instal·lar… 🙁

Deixa un comentari

Your email address will not be published.