El teu blog de Linux en català

Manslide

Manslide és una aplicació d’edició de vídeo que permet fer muntatges sense complicacions, a l’estil del Pinnacle per a Windows o del iMovie per a Mac, tot i que no és tant potent quant a opcions.

Aquest programa treballa amb l’MPlayer, transcode, Mencode, Sox i amb les llibreries bàsiques de QT (tot i que a GNOME funciona sense cap problema). El seu desenvoupador és el mateix que ha fet altres aplicacions com manencode o mandvd.

Amb manslide es pot crear vídeos a partir d’altres vídeos o fotografies, afegir-hi efectes de transició, efectes a les mateixes diapositives, afegir música, fer retocs, etc. I la bona notícia és que ja el tenim en català (fins i tot abans que la versió en castellà!). Els de somGNU vam posar-nos en contacte amb l’autor i vam poder parlar per afegir la traducció al català que ara ja és disponible.

3 comments

  • PellRoja on 28 de febrer de 2007 at 12:07

  Reply

  te bona pinta, jo que estava buscant un rotllo pinnacle. A veure si es senzill de instal·lar. i si funciona tant be potser abandono jhasaska, que era una mica limitadet. 😛

  • Ruig on 28 de febrer de 2007 at 17:27

  Reply

  Mira! Aquest no és el programa pel que va demanar ajuda en PauGNU a Softcatalà?

  Té molt bona pinta. Si em passo a KDE amb la sortida de KDE 4 em sembla que el provaré.

  • Pau on 28 de febrer de 2007 at 21:56

  Reply

  De fet, PauGNU sóc jo.. jajajjajaj

  A GNOME funciona bé sense haver d’instal·lar KDE. És un arxiu tar.gz que es descomprimeix i allà hi ha un executable que funciona directament sense haver de compilar res.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.