El teu blog de Linux en català

LinCity-NG

LinCity-NG és un joc de simulació de ciutats inspirat en el mític SimCity.

Els gràfics estan fets amb Blender i són similars als de les versions SimCity 2000 o 3000. És un joc basat inicialment en lincito, però amb uns gràfics prou millors gràcies a l’ajuda d’un motor isomètric que fa possible aquesta millora. La curiosa finalitat del joc és lograr una ciutat sostenible o construir un coet per fugir d’ella el dia que la contaminació es faça insuportable.

Actualment s’ha publicat la versió 1.1.0 del simulador. Entre els canvis respecte a darreres versions, cal destacar que ara es mostren les dades correctes de les dades d’atur (“quina llàstima”, dirien alguns polítics), el port es pot connectar amb qualsevol part de terra, també ara és possible canviar la música de fons des del menú, es mostra un rang de mercats a la vista de tràfic i altres canvis menors que podeu veure a la seua pàgina.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.