El teu blog de Linux en català

OpenSuSE 10.3 Alfa1

Bé, OpenSuSE ja comença un nou cicle de desenvolupament d’una nova revisió de la branca 10, la 10.3.

Avui s’ha anunciat a distrowatch la disponibilitat de la primera alfa d’OpenSuSE 10.3, una versió que no acabarà de desenvolupar-se fins a principis de setembre d’aquest any -encara no és oficial-. En principi, els desenvolupadors pensen treure una nova alfa cada quatre setmanes.

Tot i que els paquets canviaran molt degut a que és només la primera alfa, aquest primer llançament inclou el kernel 2.6.20, KDE 3.5.6 (suposem que al setembre ja inclourà una versió -encara que siga beta- de KDE4), l’OpenOffice 2.1.3, es farà servir el sistema d’encriptació LUKS… Per altra part, es construirà fent servir fstack per millorar el comportament davant desbordaments del buffer i altres canvis que es consideren més tècnics que com a novetats de software.

Aquesta versió ja està disponible per descarregar, però no és gens recomanable ja que és més bé una pre-alfa que realment poc tindrà a vore amb la versió final.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.