El teu blog de Linux en català

Basket Note Pads 1.0

Basket Note Pads és una aplicació orientada a ser una espècie de tauler on posar les nostres notes, apunts, calendaris… com si fora exactament un tauler com els que es pengen a les parets.

Aquesta aplicació es manté a segon plànol de funcionament i en qualsevol moment pot obrir-se. Allà es podrà afegir qualsevol tipus de nota, col·leció o dades i que permet fer una organització completament a gust de l’usuari. Entre altres característiques també cal destacar que s’integra prou bé amb Kontact i permet importar dades des d’altres aplicacions (característica que sembla que és prou central en el desenvolupament de KDE4).

També permet protegir amb contrasenya el perfil i tasques de l’usuari. La darrera versió que va eixir fa un parell de dies, permet, a més, la importació des de fitxers de text, fer còpies de seguretat i restaurar-les, exportar a HTML… També han canviat el fons de l’aplicació i s’han corregit alguns bugs.

L’aplicació està desenvolupada amb llibreries QT, així que funcionarà millor amb KDE.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.