El teu blog de Linux en català

Mandriva 2007.1 Beta 1, llançada

Fa dos dies es va alliberar la primera beta de la que serà Mandriva Linux 2007 Spring.

Les principals novetats d’aquesta beta són l’actualització de GNOME a la versió 2.17 (en desenvolupament, esperant a la 2.18), KDE 3.5.6 (que ja és estable), la darrera versió de Firefox, un nou sistema d’hibernació (amb bootsplash) i, a més, s’ha inclòs documentació als sistemes Live.

Aquest llançament està disponible en diferents edicions: one, que és un livecd; free, que no conté paquets ni mòduls restrictius i les típiques versions Discovery, PowerPack i PowerPack+, que contenen una sèrie de paquets restrictius i de pagament afegits. La versió final de Mandriva 2007 Spring ja inclourà Metisse, el motor 3D del qual ja us vam parlar i que té molt bones intencions quant a l’aprofitament dels efectes 3D.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.