El teu blog de Linux en català

amaroK 1.4.5

Ahir es va publicar la versió 1.4.5 d’amaroK, uns dels reproductors de música més ben considerats a GNU/Linux. I és que no només és un reproductor sinó que té una gran quantitat de característiques que el fan únic.

Aquesta nova versió és l’última que es traurà de la gama 1.4. Mentrestant, s’ha començat a desenvolupar la versió 2.0 amb les llibreries QT4/KDE4 que es preveu que com a molt prompte isca una versió al proper estiu.

Entre les novetats en aquest llançament, cal destacar el suport per afegir camps personalitzats; per altra part s’ha aconseguit millorar la qualitat de so amb el motor xine; l’interfície ha sigut retocada per millorar-la una miqueta més i s’han fet altres canvis i correccions que podeu vore al llistat de canvis.

Els paquets ja estan disponibles per a KUbuntu i OpenSuSE (encara no estan els de Mandriva, Fedora o Debian) i també comentar que no fa molt ha eixit una extensió a KDE-Apps que permet posar l’amaroK a pantalla sencera. Vos deixem amb la mel als llavis amb una captura de com podrà ser amaroK 2.0.

2 comments

  • animarval on 8 de febrer de 2007 at 12:00

  Reply

  Aviat també estarà per a Windows!

  Amarok és potser un dels programes junt amb Quanta i d’altres programes que fa que molta gent estigui amb KDE.

  • Mdk on 8 de febrer de 2007 at 12:55

  Reply

  Doncs jo al gnome no el tinc… tot i que sí que he d’admetre que es troba a faltar un reproductor tan potent.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.