El teu blog de Linux en català

Ubuntu Ultimate Edition

Avui ha eixit Windows Vista. No farem molts més comentaris. Tots sabem (això es podria pensar) que existeix una versió de Windows Vista anomenada “Ultimate Edition”. Doncs bé, un usuari/programador ha decidit crear una distribució basada en Ubuntu Christmas Edition (versió Edgy) i afegir-li una sèrie de paquets que la fan directament una distribució completa quant a software, el seu nom és Ubuntu Ultimate Edition i és una Ubuntu Edgy amb paquets afegits.

Aquest remake d’Ubuntu porta canvis d’artwork (un tema personalitzat de l’autor que no només inclou un nou aspecte, sinó també un canvi en el sound theme), ja porta qemu i l’accelerador kqemu, QCAD, aMule, Kino, dvdrip, democracy, qdvdauthor, mplayer, vlc, songbird i una quantitat molt gran de paquets que ens donaran una distribució totalment completa. La llista completa dels programes afegits la podeu vore ací.

Sembla que la pàgina d’UUE està sobrecarregada i no és possible ara mateix descarregar-la. Cal destacar que són 1700Mb i per tant es necessitarà un DVD per gravar la ISO. Us deixem els links de descàrrega i la pàgina de l’autor.

  • xworm on 30 de gener de 2007 at 13:37

  Reply

  descarregaaaaant!!!

  • xworm on 30 de gener de 2007 at 20:47

  Reply

  ha petat quan tenia mitja descàrrega però he trobat un altre lloc http://fly5.pp.fi/ultimate/ubuntu-ultimate1.1.iso

  • xinuxanu on 30 de gener de 2007 at 21:41

  Reply

  kines ganes de descaregar-la tu!!
  feia dies k donava voltes a vera si la ficava al portatil una ubuntu…
  em sembla que em decidiré per aquesta !!

  • Mdk on 30 de gener de 2007 at 22:11

  Reply

  A gnome podeu fer servir el gwget que és un gestor de descàrregues que evita les coses que passen amb el descarregador del firefox.

  Salut! M’alegre de vore’t xinu!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.