El teu blog de Linux en català

KDE 3.5.6

Avui, l’equip de KDE ha fet l’anunci de la disponibilitat de la versió 3.5.6 del seu escriptori.

Com a novetats, cal dir que té suport per a compiz, i més velocitat per a vídeo conferència amb kopete. A part d’això, alguns programes propis s’han modificat en algunes opcions com per exemple noves opcions pel menú de Kontact o al kmail al qual se li ha afegit la capacitat de fer plantilles per als correus, a més de l’opció “obre amb…” per escollir amb quin programari voleu obrir el fitxer adjunt.

També s’han fet algunes correccions d’errades per a KHTML, Kate, Ksysguard i moltes més aplicacions. Cal preguntar-se com ho fa aquesta gent per treballar amb el desenvolupament de KDE4 i al mateix temps continuar amb el manteniment de la versió 3.5 (tot i que certament la freqüència de les versions corregides ha baixat).

Els paquets de descàrrega ja estan disponibles per a Archlinux, Debian experimental, Kubuntu, Pardus, OpenSuse i altes distribucions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.