El teu blog de Linux en català

Alien Arena 2007

Alien Arena 2007 és una FPS de marcianets que està basat en el motor de Quake 2 al qual li han afegit una bona quantitat de millores -cosa que el fa millor que l’original-. En aquest joc es controla a uns marcians que segons molta gent s’assemblen als de la pel·lícula Mars Attack.

Aquest és un joc que al 2004 es va començar a desenvolupar amb l’alliberació dels motors de Quake. Actualment és un joc que permet jugar online i que suporta una gran d’add-ons que permeten personalitzar i millorar l’experiència amb ell. La seua estètica és prou retro. Existeixen versions tant per a Windows com per a GNU/Linux.

Fa un parell de dies s’ha alliberat la versió 6.03 a la qual s’han realitzat alguns canvis com el suport per a jugar a pantalles amples (les widescreen) i poder triar resolucions personalitzades; s’han afegit nous mapes i personatges i també s’han realitzat una sèrie d’optimització del joc i s’han corregit alguns bugs de menor importància.

1 comment

    • animarval on 25 de gener de 2007 at 12:12

    Reply

    No sé, jo acabo preferint els jocs que tenen opció de first-person shooter. És a dir que hi ha l’opció de jugar-hi sol, sense haver de fer servir cap conexió o opció multiplayer.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.