El teu blog de Linux en català

Gimmie, un nou panel per a GNOME

El Projecte Gimmie és un projecte que vol millorar una mica el disseny de l’escriptori a GNOME. La seua finalitat és ser un substitut del panel de control i organitzador d’aplicacions i demés (allò que ara és el menú normal de GNOME).

Entre les seues funcionalitats, notificia de programes que s’acaben d’instal·lar, s’ha creat un motor de cerca integrat amb l’escriptori, s’han inclòs unes icones grans per tal d’accedir a les aplicacions (cosa que ara està de moda) i a més mostra les aplicacions o programes que hageu fet servir recentment. S’espera que aquest nou panel estiga inclòs a la versió 3.0 de GNOME (projecte Topaz).

Realment a primera vista no mostra un aspecte massa innovador, però encara es troba a la versió 0.2 i això vol dir que encara queda un bon camí a fer. Si voleu instal·lar-lo, podeu mirar aquest post al fòrum.

Go to the screencast

Deixa un comentari

Your email address will not be published.