El teu blog de Linux en català

Pang Zero 1.1

Pang Zero és un clon de SuperPang, aquell joc de les recreatives on generalment hi eren les xiques jugant (nosaltres estàvem al costat jugant a l’Street Fighter). Existeixen versions tant per a Windows, GNU/Linux o MacOSX.

La principal novetat d’aquest joc respecte al d’aquelles èpoques és que poden jugar fins a 6 persones a la vegada, una passada (tot i que una mica complicat amb el teclat). Pang Zero està escrit per UPi.

No fa molt va arribar a la versió 1.0 i ara ja es presenta la versió 1.1 on han corregit una sèrie de bugs i han afegit una característica molt xula a l’estil “matrix”: es pot aconseguir que les boles es ralentisquen durant uns segons. Una xorrada com una casa que ens farà morir de riure. Des de la pàgina del projecte recomanen ferventment que es jugue amb els amics, perquè és molt més divertit.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.