El teu blog de Linux en català

XFCE 4.4

Després de dos anys de desenvolupament, s’ha presentat la versió 4.4 d’XFCE, un dels escriptoris que més han destacat per ser lleugers i córrer en màquines antigues -tot i que pels comentaris que s’han sentit, els requisits mínims han pujat lleugerament-.

Com a principal novetat, s’ha inclòs l’administrador d’arxius Thunar (a l’estil de l’evolution del GNOME) i un editor de textos semblant al bloc de notes del Windows. Per altra part, ara per defecte ja es poden posar icones a l’escriptori sense haver de configurar res, s’ha creat un nou panel de control i el tema de les icones també ha estat canviat. També s’ha millorat l’accessibilitat als medis extraibles i tota una sèrie de canvis que ara el fan molt semblant a GNOME. Podeu anar pel tour i vore-ho vosaltres mateixos.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.