El teu blog de Linux en català

L'Atzusac d'en Tux

L’Atzusac d’en Tux és un projecte que va néixer el dia de la llibertat del programari en una conversa informal amb en miquel, de caliu. Consisteix en una aula amb 7 terminals i un servidor que hem anat construint mica mica a partir de peces reciclades.

Ara el projecte ha crescut, i on estem ubicats, a l’Ateneu de Sant Cugat ens encarreguem dels ordinadors d’accés a internet que a partir d’ara funcionaran amb GNU/Linux. Esperem seguir creixent, així que hem organitzat cursos i hem fet la nostra pàgina web: http://atzusac.netfast.org.

Convidem a tothom a que la descobreixi, s’hi registri i hi participi, estem buscant gent que vulgui col·laborar amb nosaltres, alumnes, professors o interessats en general, però sobretot professors, que és el que més ens falta.

Tenim també projectes futurs com el Grup d’usuaris de Programari Lliure, documentar el funcionament de l’aula, fer xarrades de difusió o seguir millorant la pàgina entre altres. També estem buscant cooperacions amb altres entitats del mon del Programari Lliure com Caliu o l’equip català d’ubuntu .

Així doncs busquem créixer i necessitem la teva cooperació! 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.