El teu blog de Linux en català

Nova versió de Beryl, nou menú

Fa un parell de dies us avançàvem un calendari d’alliberacions de les properes versions de beryl. Doncs fa un parell de dies (dia 17) el meu Ubuntu es va actualitzar a la versió 0.1.5 (tot i que al repositori posava 0.1.99). És clar que entre aquesta versió i la 0.2 ja no hi haurà molta diferència.

Quant a novetats la principal és el canvi del menú de configuració, mireu-lo:

  No té mala pinta, i cada vegada la traducció està més completa. Està més estructurat i a primera vista sembla més senzill de configurar -perquè certament el menú anterior de beryl era una mica incomprensible-.

  Quant a la estabilitat sembla que ha millorat una miqueta més, ha canviat el tema per defecte i la resta de coses les veig més o menys iguals. He estat buscant a vore si hi havia alguna alliberació de la 0.1.5, però no he trobat res ni als blogs de beryl ni a cap pàgina, potser jo mateix estiga amb un repositori de desenvolupament… i sense saber-ho!.

   • animarval on 19 de gener de 2007 at 15:37

   Reply

   I a part de la millora ens els menús algun aspecte dels efectes a destacar?

   • Mdk on 19 de gener de 2007 at 19:23

   Reply

   Que es penja que te cagues.

   • PellRoja on 20 de gener de 2007 at 21:14

   Reply

   jejejeej

   • xworm on 20 de gener de 2007 at 22:14

   Reply

   jajaj molt bo

  Deixa un comentari

  Your email address will not be published.