El teu blog de Linux en català

Kpops Converter 1.0

Kpops Converter és una aplicació que permet, a tots aquells que teniu una consola de jocs psx (la playone) i una psp, gaudir dels jocs vells amb la psp fent servir el vostre sistema GNU/Linux.

El Kpops funciona amb les psp que duguen les versions de firmware 3.03 OE-A, 3.03 OE-A’ o 3.03 OE-B, està basat en Pops Converter, en KDVDAuthor i en un script que el mateix autor del programa ha programat. La utilitat del programa és precisament la de crear una imatge que després es podrà carregar des de la psp. La darrera versió permet una bona quantitat d’opcions de personalització i de gestió sobre la nostra psp -certament a GNU/Linux hi havia manca d’un programa com aquest-.

Per instal·lar el programa es proporciona un script que crea tots els executables necessaris, així que certament no hi ha excusa per no provar-lo. Ja tinc ganes de jugar al primer Silent Hill a la psp.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.