El teu blog de Linux en català

Alliberada Ubuntu 7.04 Feisty Fawn Herd 2

L’equip de desenvolupament d’Ubuntu acaba d’alliberar la segona Alfa de la propera versió d’Ubuntu amb nom en codi Feisty Fawn Herd.

Com que es tracta d’una versió encara molt verda, la gran part dels paquets i programes es troben en versions no estables i per això no és recomanable ni tan sols mirar-la. Per exemple, la versió actual de GNOME és la 2.17.5 (els imparells indiquen inestables). Aquesta versió està corregint bugs de la versió anterior, a l’epiphany li han afegit un adblock a l’estil del firefox, s’han afegit un parell de nous jocs, etc.

En aquesta versió també s’ha introduït la versió 2.10.7 de GTK+, que no afegeix molt de nou, sinó que bàsicament corregeix bugs i quatre coses més. S’ha inclòs la darrera versió de wine i amb aquesta versió s’està treballant per tal de que el muntatge de particions siga més simple.
En definitiva, aquesta és una alfa que encara no sembla que serà una gran revolució. Ja es vorà.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.