El teu blog de Linux en català

Woody ha mort

Després de quatre anys i mig funcionant, la distribució Debian GNU/Linux 3.0 (Woody) deixarà d’estar disponible als servidors espill de Debian. La font oficial per aquesta distribució ha estat aquesta.

El suport de seguretat va finalitzar a Juny del 2006, un any després del llançament del Debian 3.1 (Sarge), i en espera de passar a “stable” tenim el desitjat Debian 4.0 (Etch) que serà el primer que portarà l’instal.lador gràfic, i que es troba en estat “Frozen” fins que arreglen bugs greus.

  Tothom que dispose de Woody pot actualitzar-se a Sarge, però cal tindre en compte que aquells que utilitzen repositoris no “oficials” com per exemple Backports que poden deixar de funcionar si no s’actualitzen també.
  El procés per actualitzar el sistema consisteix a executar un apt-get update seguit de apt-get dist-upgrade. Abans d’actualitzar cal comprovar la llista d’errades crítiques o bugs.

  Després de totes les pluges que han caigut des que al 1993 Ian Murdock iniciara el projecte Debian, disposa de més de 15490 elements de programari lliure a disposició del públic, per la qual cosa és una de les distribucions més completes que hi ha i que més prestigi té.

   • PellRoja on 13 de gener de 2007 at 23:28

   Reply

   debian significa Debora la dona de Ian, i Ian Deb+Ian

   • Mdk on 13 de gener de 2007 at 23:59

   Reply

   Jeje, no ho sabia. Si és que ací tothom s’aprofita. Doncs ara li diré jo a una distribució meua… Mandrake!!

   Ups! No, eixa no que ja està inventada. Cague en la mar.

   • Mdk on 14 de gener de 2007 at 13:29

   Reply

   He enviat la notícia a barrapunto i ja l’han posada a portada!!

   • PellRoja on 15 de gener de 2007 at 10:02

   Reply

   jejeje, si jo ja tinc un nom per la distro que creii, quan tingui temps 😛

   • xworm on 15 de gener de 2007 at 13:50

   Reply

   Je je, estaria be fer la nostra pròpia distribució o un live-cd amb les eïnes que solem utilitzar per recuperar el sistema, i amb scripts per fer automàticament les recuperacions típiques

  Deixa un comentari

  Your email address will not be published.