El teu blog de Linux en català

Calendari per a beryl 0.2

Des que al 29 de setembre de l’any passat es va llençar la versió 0.1 de Beryl (que va ser un projecte paral·lel a Compiz que finalment es va allunyar), ha eixit diverses versions que anaven afegint millores.

És ben perceptible que des de la versió 0.1.1 a la 0.1.4 que tenim actualment, l’estabilitat s’ha vist augmentada en gran mesura, s’han ampliat les opcions d’efectes, plugins, etc. així com que s’ha anat afegint les diferents traduccions (la versió 0.1.4 ja es troba en català). I no només això, sinó que la facilitat amb la qual ara s’instal·la és un dels objectius més importants que s’han aconseguit.

D’aquesta forma, ja hi ha un calendari fixat per a la versió 0.2. Us deixem ací el calendari on podeu veure que, en principi, en uns tres dies tindrem la versió 0.1.5 i la versió 0.2 final es presentarà a mitjans-finals de febrer.

Data Esdeveniment
23 desembre 2006 Beryl 0.1.4

Afegit plugin freeze i Gconf acabat

15 gener 2007 Beryl 0.1.5

Acabades de programar totes les funcions amb finestres

1 febrer 2007 Beryl 0.2.0 candidata

Versió amb correcció de bugs, Criteria?

20 febrer 2007 Beryl 0.2.0 final

Versió final corregida i inici de les noves versions

Si voleu més informació podeu passar per la pàgina del projecte. Ací us deixem el roadmap oficial de beryl (en anglès).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.