El teu blog de Linux en català

Exaile, el nou reproductor per a gnome

Exaile és un reproductor per a gnome que segur serà molt ben rebut pels usuaris de l’amarok. Aquest reproductor multimèdia amb suport per a last.fm pot carregar llistes de reproducció, treballar amb biblioteques grans, rebre informació dels àlbums o dels autors a través de la viquipèdia, i a més pot descarregar les notes de guitarra per a que emuleu als vostres ídols. També pot posar a la llista negra les pistes que no voleu afegir a la vostra biblioteca. La seua principal qualitat és la de poder carregar extensions mitjançant plugins.

Els plugins disponibles en aquestos moments són: una alarma, un per a gravar cds, el minimode per a fer xicotet el reproductor, el streamripper per a guardar al disc les reproduccions d’internet i un per a vore les caràtules dels vostres discs.

Exaile utilitza el motor Gstreamer per a la reproducció d’àudio i com que està basat en GTK+ funcionarà millor a GNOME.
Els usuaris de l’Ubuntu Dapper, Edgy Eft i Debian Sid (inestable) tenen paquets disponibles en aquesta direcció. La pega és que no es troba en català.

2 comments

  • xinuxanu on 13 de gener de 2007 at 13:18

  Reply

  ostres esta força bé!!
  es un clon de l’amarok però!! que ja esta bé! a mi l’amarok m’emncanta i pel que veig aquest s’assembla molt així que supose que estarà molt bé!
  Però jo soc usuari de KDE U.u, si algun dia posu elgun gnome en algun lloc ho tindré present!

  saluut

  • Mornaran on 15 de gener de 2007 at 11:54

  Reply

  Renoi, i tant que es sembla a l’amarok, però tindrà les mateixes funcionalitats que amarok? Si és així els usuaris de gnome ja poden estar contents (però jo em quede amb amarok ;-))

Deixa un comentari

Your email address will not be published.