El teu blog de Linux en català

Listen Media Player 0.5

S’ha presentat la versió 0.5 de Listen Media Player un dels millors reproductors que hi ha per a l’entorn GNOME. Forma part de la família de reproductors com Rythmbox, Exaile i Banshee. Concretament, Listen és una barreja entre Exaile i Banshee.

Listen permet administrar llistes de reproducció i també permet treballar amb iPod, podcasts, ràdios online i gràcies a la seua sincronització amb la viquipèdia podem obtindre lletres i informació de les cançons. A més, a més, Listen promet funcionar com un centre multimèdia permetent gravar cd’s, enviament de les dades de reproducció mitjançant Audioscrobbler, accés directe a Last.fm, compartiment de llibreries mitjançant DAAP…

listen, just listen screenshot

  2 comments

   • rben1771 on 30 de desembre de 2006 at 22:02

   Reply

   ¿Qué diferencias tiene este reproductor con el Amarok?

   • Mdk on 30 de desembre de 2006 at 23:56

   Reply

   Hombre, son distintos y al mismo tiempo muy parecidos. AmaroK es mejor actualmente cuanto a funcionalidad y estabilidad, pero la diferencia radica en que uno es para GNOME y otro para KDE, porque ambos hacen práctiamente lo mismo.

  Deixa un comentari

  Your email address will not be published.