El teu blog de Linux en català

Entrevista a Richard Stallman al Canal 33

Estrenant que ja he pogut instal·lar el plugin per veure vídeos, aprofite per posar-vos l’entrevista que li van fer a Richard Stallman a Canal 33 al programa “La nit al dia” amb l’exquisita i meravellosa Mònica Terribas. Realment és interessant sentir què diu l’Stallman, guru entre gurus. Vos pose a la notícia curta un vídeo i a la notícia estesa vos pose els altres dos.

Destacar que Richard Stallman parla castellà, i al menys per a mi això suposa un punt més per la seua intel·ligència. Com més llengües sàpiga parlar una persona, més capacitat d’enteniment i un millor punt de vista tindrà del món.

  • rben1771 on 30 de desembre de 2006 at 21:58

  Reply

  ¿Me puedes traducir lo que dice la presentadora en Catalán cuando presenta a Stallman por favor?

  • Mdk on 30 de desembre de 2006 at 23:59

  Reply

  Principalmente resume las tesis de Richard Stallman, sobre todo cuanto a que defiende que por ejemplo las discográficas no deberían existir, sino que debería existir un medio por el cual pagar directamente a los grupos musicales sin intermediarios.
  Lo plantea como el hombre que inició la idea del Software Libre,
  Dice que es licenciado en físicas por la universidad Harvard y otras cosas. Simplemente lo presenta como persona y defensor del software libre. Vamos, lo mismo que puedes leer en la wikipedia acerca de él.

  • rben1771 on 31 de desembre de 2006 at 01:54

  Reply

  Pues muchas gracias por la interpretación Mdk

  • Mdk on 31 de desembre de 2006 at 08:59

  Reply

  De res 😉

  • Sario on 2 de gener de 2007 at 01:33

  Reply

  Aquest video tè dos anys, encara que sempre agrada escoltar a RMS

  • Mdk on 2 de gener de 2007 at 08:18

  Reply

  La veritat és que la cosa fou estranya, perquè no sé on vaig llegir que Stallman visitava la Universitat de Girona. Vaig creure que ho feia en aquestes dades i que aprofitant, anava a TV3. Després vaig vora que l’entrevista era de fa dos anys…
  Aleshores jo no vaig vore l’entrevista, i com tu dius, sempre és interessant sentir parlar a l’Stallman. Tot i que estic segur que les seues idees les defensarà millor en anglès. A vore si practica el castellà i podem gaudir encara més de les seues conferències (o nosaltres aprenem anglès d’una vegada per totes… jeje).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.