El teu blog de Linux en català

[Ubuntu] 1 sol dispositiu, moltes possibilitats

Li diuen convergència. Els que hem estat seguint el desenvolupament de l’Ubuntu Phone n’hem sentit parlar moltes voltes.

Canonical, l’empresa darrere de l’Ubuntu, ha presentat al darrer Mobile World Congress que té lloc a Barcelona la nova versió de l’Ubuntu Touch, el seu sistema operatiu ‘per a telèfons mòbils’. La principal novetat d’aquesta versió és que implementa la convergència:

Podem connectar un monitor i un teclat al nostre telèfon i tindre a l’instant la versió d’escriptori de l’Ubuntu en el monitor.

Amb la presentació de la Tablet BQ M10, es mostra aquesta funcionalitat, però també es mostra com de bé funciona l’Ubuntu Phone a una tauleta. El principal objectiu que s’ha tingut a l’hora d’implementar tot això és fer que treballar amb el mòbil, la tauleta o l’ordinador siga possible amb només un dispositiu i que, a més, el canvi entre un o l’altre siga el més natural possible.

Vos convide a veure el vídeo següent per veure com funciona això en viu i en directe.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.