El teu blog de Linux en català

Editors de codi [Gedit]

Gedit no s’escapa com a bon editor de codi. Tampoc no s’escapa dels canvis continus que està sofrint el GNOME des que es va publicar la primera versió del GNOME3. Tot i així, cal dir que les darreres versions del gedit mostren una eina molt potent, completament integrada amb l’escriptori [GNOME] i amb moltes funcionalitats que un «editor de codi» ha de tindre.

gedit314

  • Integració completa amb GNOME
  • Compatible amb els llenguatges de programació més coneguts i els llenguatges de programació del GNOME
  • Tot i que la creació de connectors és fàcil, no té tant d’èxit com Sublime o d’altres editors de codi (de fet, d’èxit en té més ben poc…)
  • Ràpid, modern…

En definitiva, no està mal. Però si no fora perquè està integrat molt bé amb el GNOME, seria una opció més bé no comparable amb la resta d’editors de codi que hem vist fins ara. Podeu instal·lar-la en qualsevol distribució linux (cerqueu per ‘gedit’).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.