El teu blog de Linux en català

Editors de codi [Brackets]

Brackets és un editor de codi lliure desenvolupat de la mà d’Adobe i implementat amb Javascript (per als que no ho sapigueu ja, ja fa un temps que javascript va deixar de ser un llenguatge per pàgines web, ara existeixen moltes aplicacions d’escriptori fetes en javascript).

Podríem dir que Brackets és l’editor de codi ideal per a la maquetació web: té tota una sèrie d’eines que permeten aplicar estils i codi html i veure els canvis directament. Un punt interessant és com permet trobar l’estil específic d’un div o altre element html al full d’estils (vindria a ser com la navegació entre classes i funcions que permeten moltes IDE’s).

brackets_editor

  • Permet desenvolupar ‘en directe’, els canvis que fem s’apliquen al navegador directament.
  • Permet tindre la pantalla partida, a l’igual que l’Atom
  • Permet instal·lar fàcilment extensions, amb la qual cosa guanyem compatibilitat amb molts llenguatges
  • Depuració de Javascript amb Thesseus (no em demaneu què és això)
  • Té un cicle de desenvolupament molt ràpid, contínuament hi ha novetats

Té versió per a totes les plataformes i el podeu baixar des de la pàgina del github.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.