El teu blog de Linux en català

PPSSPP, un jove i magnífic emulador de la PSP

D’un dels creadors de l’emulador de codi lliure més important de la Gamecube i la Wii, Dolphin, ens arribà farà ja casi un any la primera versió de PPSSPP, un emulador en C++ sota la GPLv2 que ens duu la Play Station Portable a tots els nostres dispositius, ja siguin escriptoris GNU/Linux com dispositius Android, o fins i tot BlackBerrys i telèfons Symbian!

Aquest projecte ha millorat molt durant aquest any, fins al punt que el seu rendiment en plataformes de baixa gama com molts telèfons Android d’avui en dia és realment impressionant. Si en voleu saber més, només cal que visiteu la seva pàgina web – gran oportunitat per aquells que disfrutaven amb les seves consoles, ara ho podran fer allà on siguin!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.