El teu blog de Linux en català

Skype 4.1 per a GNU/Linux, Microsoft apareix

Skype 4.1 es va publicar ahir i ve amb moltes novetats. D’entrada, la interfície gràfica ha canviat [a millor al meu parer], un canvi que ja va començar amb la versió 4.0 i que pareix haver-se ‘quadrat’ amb la versió 4.1. Per exemple, ací teniu la nova pantalla inicial:

Pantalla inicial de l'Skype 4.1

Pantalla inicial de l’Skype 4.1

En aquesta pantalla podem veure un altre afegit molt important: ara és possible fer servir Skype amb els comptes de Microsoft. Per als que no ho sapieu, Skype va ser comprada per Microsoft fa uns mesos i recentment Microsoft va comunicar que el ‘messenger’ desapareixia (sí, de debò) i que a partir d’ara s’integraria amb l’Skype.

Tot i que la pantalla de benvinguda s’ha canviat, una vegada que ens hem identificat, tornem a la mateixa interfície de sempre que no sembla mostrar moltes novetats. Per desgràcia no hi ha detalls sobre els canvis d’aquesta versió, i més enllà de la pantalla inicial, tot sembla igual.

Instal·lació

Podeu baixar i instal·lar Skype des de la pàgina oficial. Allà trobareu paquets per a diferents distribucions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.