El teu blog de Linux en català

Popcorn Maker, [més que] un editor de vídeo en línia fet per Mozilla

Popcorn Maker és un editor de vídeo en línia de Mozilla, però en realitat és més que això. No és un ‘editor’ de vídeo clàssic, sinó una eina per enriquir vídeos ja existents (importats de Youtube, Vimeo, Soundcloud o vídeos en format HTML5 (que s’han de posar amb una url directa).

Fer-lo servir és tan senzill com fer clic i arrossegar els elements que volem afegir al vídeo. Editar aquests elements i personalitzar-los és igual de fàcil. És una eina molt útil per fer muntatges ràpids (i no tan ràpids). Ací teniu un exemple (és el vídeo de presentació per defecte al qual he afegit en mig minut el meu propi text enllaçat a gnulinux.cat):

Encara se li poden afegir moltes funcionalitats, però la realitat és que el que ha fet Mozilla, al meu parer, és impressionant. Una eina ben feta, útil i lliure que se suma a Mozilla Thimble (editor de codi HTML en línia amb previsualització directa) i X-Ray Googles, una aplicació per veure de què estan fetes les pàgines.

2 comments

  • Joan on 14 de novembre de 2012 at 12:08

  Reply

  Gràcies per l’aportació Pau, desconeixia X Ray Googles i em pot ser de molta utilitat!

  • Pau on 5 de gener de 2013 at 09:53

  Reply

  Fa molt bona pinta!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.