El teu blog de Linux en català

Una de notícies ràpides…

No cal comentar que portem massa temps sense escriure. Per raons diverses, els membres de GNULinux.cat ens hem quedat sense temps de mantindre el bloc i això s’ha traduït en més de tres setmanes sense articles nous. Probablement això continuarà igual durant un temps, fins que les nostres vides ens permeten tornar al ritme anterior. Aixina que fem un rapidet…

Que gaudiu de l’Agost!

2 comments

  • Joan on 10 d'agost de 2012 at 08:21

  Reply

  Gràcies Pau per l’entrada, es troba a faltar llegir GnuLinux.cat, la veritat.

  Què en penseu del moviment de Debian?

  Creieu que només és per tal que càpiga el SO en un CD o hi ha algun altre motiu pel qual es passa a XFCE?

  Salutacions,

   • Pau on 11 d'agost de 2012 at 07:04
   • Author

   Reply

   Ahir li vaig preguntar al Jordi Mallach (forma part de la comunitat Debian) i em va dir que no creu que finalment es faça aquest canvi. Personalment crec que la relació Debian-GNOME és massa forta com per a que realment es produïsca aquest canvi.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.