El teu blog de Linux en català

GNU "Networking"

Som molts els que treballem amb programari lliure tant en empreses o com a particulars. Per això des de GNUlinux.cat hem pensat en fer una mica de “Networking”, per aquells qui donem servei sobre programari lliure, ens podem fer conèixer entre nosaltres i col·laborar.

La idea sorgeix de la cerca d’un dissenyador/a que treballi amb eines lliures, dins de la llista de correu.

Així doncs, si cerques un tipus de servei en concret, o vols oferir els teus serveis, deixa un comentari exposant la teva oferta o demanda. Per no fer un mal abús, només s’haurà de complir un dels següents requisits.

 • El servei que es cerca o s’oferta, usa programari lliure.
 • S’usa programari lliure per donar el servei oferit o requerit.

Animeu-vos!

  • Eloi V on 1 de febrer de 2012 at 13:43
  • Author

  Reply

  Cerco un dissenyador/a Autònom (Freelance) que treballi amb eines lliures, ja sigui Gimp, inkscape o altres eines lliures existents, per cooperar en futurs projectes sobre webs amb drupal.

   • Albert on 1 de febrer de 2012 at 15:37

   Reply

   Guita el meu comentari!

   Salut.

    • Eloi V on 2 de febrer de 2012 at 11:48
    • Author

    Reply

    Hola Albert 🙂

    Quan tingui temps, t’envio un correu.

    Salutacions

 1. Reply

  Faig quadres de gran format (tela muntada en bastidor de fusta) a partir de dissenys vectorials propis utilitzant l’Inkscape. Aquí podeu veure alguns exemples.

  • Albert on 1 de febrer de 2012 at 15:35

  Reply

  Ofereixo els meus serveis d’autònom com a dissenyador gràfic, dissenyador web, manteniment de sistemes, muntatge i configuració de servidors web, programació en Python, Php, Html, CSS i em puc defensar amb PHP i C/C++ , disseny d’imatges corporatives, traductor al francès, anglès, castellà i català, etc.

  Això si, treballant sempre amb programari lliure Gimp, Inkscape, Gedit, EID Anjuta, Code:blocks, Makdown, Kompozer, Filezilla, Chromium, etc i des d’Archlinux.

 2. Reply

  Busco algú que em pugui informar com treballar de forma efectiva dins el camp de les Telecomunicacions amb el programari lliure. Ja siqui des de programes com Octave, passant per la programació o fins a programes de càlcul.

  També estic interessat en trobar algú que em pugui informar/formar com poder explotar al 100% el potencial d’Ardour, JACK o Hydrogen. Que tingui experiència dins el camp de l’ediciò d’audio professional amb Programari Lliure dins l’entorn LINUX.

   • oriolsbd on 2 de febrer de 2012 at 11:16

   Reply

   De quin àmbit de telecomunicacions? Per a temes relacionats amb circuits electrònics jo utilitzava el simulador de circuits Qucs (http://gnulinux.cat/2010/04/simulacio-i-analisi-de-circuits-electronics-amb-qucs/), i per als càlculs matemàtics utilitzava Scilab (http://gnulinux.cat/2010/07/scilab-un-programa-matematic-lliure/).

   1. Reply

    Qualsevol recomenació em serveix! Molt agraït!

  • Eloi V on 4 de febrer de 2012 at 00:35
  • Author

  Reply

  Des de Lliures.cat realitzem pàgines web amb el gestor de continguts lliure Drupal. Ja sigui xarxa social, comerç electrònic, intranets per empreses, webs corporatives, etc…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.